Kaa-chiingg

Friday, June 25, 2010

Sedikit Rumusan Terkini

Aku nak marah pun tak guna sebab sebelum ni sudah pernah marah DISINI
hampir 2 minggu tidak berbelog adalah pengalaman yang sangat mendukacitakan
Tapi tak apa....tadi sudah bersenang-senang sambil mengilatkan kuku kaki
itu aktiviti yang mudah dan sangat berkesan untuk mengurangkan stress

Ehh?? Korang ada yang tengah stress ker?
Bagi yang bekerja mesti rasa stress bila esok kena buat OT
huahuahuaaa~ aku??
Seperti biasa esok adalah hari bekerja sepenuh masa dengan riang ria
uhh laa laaa....
Nak rasa kurangkan stress saat ini
Try kelik SINI
Moga terhibur ;)

Haa...cakap pasal kuku kaki, korang tau tak pentingnya kita menjaga kaki?!`
Ni nak marah ni.....aku sangat pantang terbau stokin dalam bilik berhawa dingin
loya tekak tau!! Nak marah pun tak jadi sebab tak sanggup nak buka mulut luas-luas.
Aduh...Tensionnya....!! Aku takut nanti aku bising-bising mulut membebel pastu bau tu melekat dalam mulut aku.....confirm pengsan customer depan aku! Serius aku tak mahu itu berlaku!

Nak blajar macam mana menjaga kaki supaya tak busuk bacin boleh
baca artikel INI
aku malas nak membebel lebih-lebih takut ada yang terasa pulak...

Cakap pasal kerja pulak....hurmm.....tangga tu dah nak siap hoye hoye~
sangat riang hati aku...;)
Sebelum ni perah otak sampai cair nak dapatkan idea best
Alhamdulillah...semua sudah hampi-hampir selesai
Kalau sempat di lain entry aku tunjuk la bentuk tangga tu yerr....
Nak tau macam mana aku dapat idea tu boleh baca kat SINI

Okey...hujung bulan depan aku akan ke JB
tapi bukan untuk menghadiri exhibition HOMEDEC 2010
HOMEDEC 2010 JB bulan Ogos laa......
Ogos nanti aku sangat busy...
Yer laa....time tu nak puasa, dah nak dekat raya pulak...
Confirm busy punya laa...

Sekarang ni tengah nak brainstorm nak cari idea nak buat duit untuk raya nanti...
Ehh...korang ada idea sila kongsikan yerr......




8 comments:

anje ko said...

musyukkkk......

anje said...

rindu....

abc+milo said...

taw x pe....

nak lepas rindu kt ko aku kena kumpul duit byk2 nihh....tgh gigihh kumpul duit nak bawa ko dating jauh2 aduiiii......

::cdot the dot:: said...

musyukkk...nak..nakkkk cemolot...

ko gi mana?? sampai hati gi jauh2...ko nak gi jb ye...singgah la umah mak kandung aku, bakal mak mentua ko jugak..

kumpul duit byk2 sikit..aku tunggu ko...

bawalah daku pergi...dari derita ini....

rindu musyukkk...

muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

abc+milo said...

waaaaaaaaaaa....

cdotttt....aku nak pelok bakal mak mertua aku kat JB tu boleh takkk???

bagi alamat rumah bakal mak mertua ak u tu cepatt...

nak mintak petua dari mak...petua ketat baekkk punyaaa....muaaahhh!!

Hapiz Rahman said...

banyaknyer link!

alvin takda rumah harga 8juta said...

lau jual la karpet dari rumah ke rumah..

bole buat duit tau..


try arr...


nge~~nge~~

abc+milo said...

hapiz: ko kelik sume yeh??? bagos28x!

Alvin: hurmmm...idea cambest tapii....nanti pakistan nak jual ape plak???!!! huhuu~

Ka-Chiingg