Kaa-chiingg

Sunday, May 2, 2010

HOMEDEC 2010





Sila kelik image untuk pembacaan yang lebih jelas

uUUUuuUggrrrhhhh.....saya sangat berkecil hati kerana tidak dapat menghadiri exhibition pada kali ini. Sekarang sedang berlangsungnya HOMEDEC 2010 di KLCC bermula 29April~2May. Sesiapa yang sukakan dekorasi dalaman dan juga yang sedang mencari-cari idea untuk rumah baru bolehlah berkunjung ke pameran ni. Sangat mengujakan hokeyyyy~~~!! Saya kalau pergi walaupun tak membeli apa-apa cuma tengok-tengok aje pun rasa sangat excited sebab bila masuk ke exhibition hall tu tangan kosong jer tetibe keluar dengan paper bag yang sarat dengan template dan business card. Waaaaaaa......terasa nak terbang sekarang!! sebab esok dah last day.


HOMEDEC adalah acara tahunan untuk memberi peluang kepada pihak syarikat rekabentuk dalaman memperkenalkan produk, teknologi dan perkhidmatan terus kepada pengunjung yang datang. Di sini kita boleh dapatkan tips, idea dan khidmat nasihat terus daripada pakar ID. Nak deal business pun bulehhh..... Waahhh....syokk giler.....saya memang boleh jadik sasau kejap kalau dapat datang exhibition sebegini!! Silap haribulan saya boleh pengsan terus sebab...errrrrrrrrr...errrrr.....xde sebab!!


Exhibition Venue

Kuala Lumpur Convention Centre, Malaysia

Exhibition Date

29 April – 2 May 2010
Admission is free and open to public

Exhibition Time

10am - 8pm

Exhibit Area

Approx. 13,000sqm (Gross Space)

Expected No. of Visitors

90,000

Target Audience

Homeowners, General Public

Organiser

CIS Network Sdn Bhd

Exhibit Categories

• Kitchen & Home Appliances
• Bath & Sanitarywares
• Home Security
• Bedroom & Wardrobe
• Furniture & Furnishing
• Decorative Items & Lighting
• Interior & D├ęcor
• ID Clinic & Landscape
• Home Technology
• Support, Services & Consultancy

Official Magazine

HOMEDEC

Media Partners

HomeConcepts SquareRooms CreativeHome HomeStyle SeniHias




Lepas KLCC, HOMEDEC 2010 pula akan berkampung di Johor Bahru ahakss....tetibe terasa macam nak terbang aje kesana nanti....

Exhibition Venue

Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru, Malaysia

Exhibition Date

6 - 8 August 2010



JB wait for me~~~~~!! ececehh...

2 comments:

abcmilo said...

ececeh...
jb wait for me kunun...
aku laa tu yang kene pergi??
baikkk

abcmilo said...

kalau aku datang JB tompang umah ko buleh kan??? hahahaa.... aku tdo bilik ko...ko tdo ngn SADIN.

Ka-Chiingg