Kaa-chiingg

Tuesday, July 20, 2010

Don't Judge The Book By Its Cover

Ini adalah fashion lelaki zaman sekarang.

Namanya Cheng Guorong. Bukan artis ok. Busker pun bukan.
Dia cuma seorang begger. Begger yang dah glamour
gara-gara seorang photographer amatur telah
menepekkan gambar beliau di internet.
Dengan tak semena-mena beliau menjadi ikon fashion di Asia.


Heh...
Macam ni pun ada....
Apapun....tahniah laa Brother Sharp~ Kau memang terbaik!
Aku tahu kau tak bersalah.



Ni baju perempuan tau...dia pungut n mix & match kan...Bijak tak bijak??Heh...Kacak kah beliau? Kacak la bagi orang di China, Hongkong & Korea Memang muka beliau ala-ala artis sebelah sana pun..kan??kan??

Lepas ni jangan pulak gadis-gadis di luar sana cepat perasan dan tangkap cintan dengan lelaki stylo macam ni pulak....yea laaa.....gaya memang ada tapi rupanya poket koyak rabak!

Aiyooo~ Kau mahu?`

Hati baik macam mana pun, tapi kalau hidup tak tentu arah macam ni, cepat-cepat la lari jauh-jauh....bagi perempuan yang tahu menilai erti hidup la...macam aku ;)

Heh..

Ade ke perempuan nak hidup susah?

Jangan la terpesona dengan kekacakkan beliau sebab semua itu hanyalah sementara. Apa aku merepek ni aku pun tak tahu....layankan aje laaa.........

Sebenarnya apa yang aku nak sampaikan disini cumalah:-

Zaman sekarang jangan ingat lelaki yang bergaya, rupa lawa, bijak berbicara itu... orang senang. Silap-silap hutang keliling pinggang. Kau berani?? Eh...aku surrender~

T___T

10 comments:

sI tEDI said...

baca pasal dia juga pg td.
lepas ni pemeslah
x punkaya hasil dari dema org

abc+milo said...

haaaa...taw xpe....rezeki beliau...

Ries Lee said...

begger tu ada mintak royalti kat photograhper tu tak?
kalau yer, dia bukan begger lagi sekarang.

Robot Baik said...

kalau la dia tak dilahirkan sebagai begger tapi jadi org loaded.
konpem dia jadi fashion victim.

Vanilla Popsicle said...

boleh tahan. hahaha..

ahchOng's said...

weh..kenapa gaya merokok dia sama ja..aku nk tiru la..naga naga berasaappp.

.sweet-ants. said...

urmm ade stail lah!
tp msti busuk..eeuuww

ice♥ice said...

encem nye..ngee..

Hasrol Nizam said...

dia ni la rupanya yang begger jadi famous tu..haih, duit takda..hehe

lama tak jenguk sini..cepat2 la update lagi.. :D

::cdot the dot:: said...

betul b..betul..kadang2 yg bergaya lebih tuh la yg kayap!!

Ka-Chiingg