Kaa-chiingg

Thursday, July 8, 2010

Koboi Tua (siri 3)

Msg: Catherine, (bukan nama sebenar) esok baru saya
dapat jumpa kamu. Pagi tadi kaki saya terseliuh.

Sender: Tuan haji Taufiq (bukan nama sebenar)
01-july-2010 2.09pm


Tersembur keluar air pearl kacip fatimah poweroot
yang aku minum sebaik membaca message Tuan haji itu.

Memang aku gelak gila-gila.
Terguling-guling atas lantai jer tidak.
Tak tahan beb...

Bhahahahahaa~

Sampaikan manager duduk sebelah aku pun
pelik kot tengok aku ketawa sampai termenangis

Dalam kepala aku sudah pun membayangkan Tuan Haji dengan
perut boroinya jatuh terduduk depan tandas rumahnya.

Bedebukk bontot beliau mencium lantai mozek putih suci itu.

Bhahahahaaa~

Dalam hati berbisik nakal;
"Dah tua tu sedar-sedar lah diri Tuan Haji oii....
kaki terseliuh pun nak mengadu dengan aku apa kes..?"
Bini ko kan ada...bukan tak boleh datang jumpa aku
untuk tengok design tu....aduyaiii

Pelik betul lah client aku seorang ni....

3 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

errr...


pruttt...

Farid MOFASAD said...

kau kutuk hebat betul..
ppprrrrruuuutttttttt

::cdot the dot:: said...

arebaaaaaaaaa...arebaaaaaaa... yehaaaaaaa....

sungguh boroi koboi itu!!
jgn lyn dia b, klu tak kita clash!!

Ka-Chiingg