Kaa-chiingg

Thursday, July 1, 2010

Koboi Tua (siri 1)



Msg: Apa khabar pagi ini? Sihat tak? Dah sarapan?

Sender: Tuan Haji Taufiq (bukan nama sebenar)
Sent: 23-june-2010, 9.39am

Masa ni aku dah setengah jam sampai office.
Tengah pegang cawan milo nak buat nescafe.
Tiba-tiba aku rasa stim sebab message tu.
Dada berdebar-debar rasa macam touching gila ayat tu.
Dah lama orang tak sms aku pagi-pagi tanya soalan macam tu.
Serius,....rasa macam dahi baru lepas dikucup lembut.
ahh...
Cawan milo aku isikan gula+creamer+nescafe sekucup rasa
bancuh dengan air panas
Keluarkan biskut gaben dari laci
Shhrruuppp...krup krap krup krapp...
sambil tersengih sorang-sorang depan pc.

;) heh~

7 comments:

::cdot the dot:: said...

b.....

::cdot the dot:: said...

bby dtg ni..

nak cium dahi tak??

::cdot the dot:: said...

mlm ni turn frog..dia dah tunggu dah..

kesian dia..bg dia lps dulu ye..baru b masuk..

abc+milo said...

waaaaaaaa~~~ tadik dah konfem kt berdua...ni lain plak jadiknyee...

menchik menchik~!! :(

::cdot the dot:: said...

ye ke b??

ok..ok..bby tolak frog..

utk b kan..bby buat apa jek...kan bby dah jnji td..

Farid MOFASAD said...

nak sepak kat dahi x?

mirachantek said...

biskut cicah milo. sodap oo!!

Ka-Chiingg