Kaa-chiingg

Friday, July 2, 2010

Koboi Tua (siri 2)


aku tengah syok memandu menuju
ke lokasi penggamabran tapak pembinaan
Beep beep telefon bimbit cap kuda ku berbunyi
terasa benda bergetar di celah paha
mata tertancap terus ke skrin

1 message received

cepat jer jari telunjuk ni tekan punat open

Msg: Apa khabar pagi ni? Sihat tak? Dah sampai office?
hj. nak tanya, design tu dah siap?
hj. balik nanti nak jumpa.....
kamu...

Sender: Tuan haji Taufiq (bukan nama sebenar)
25-june-2010 8.48am


Danggg!! Rasa macam kepala kena hempap lif
Message dari Tuan Haji menyedarkan aku dari khayalan mimpi basah malam tadi.
ceittt...potong stim betul!

hj. balik nanti nak jumpa.....
kamu...

okeyy...kenapa perlu banyak dotdotdot...
otak aku dah mula fikir yang bukan-bukan
aku rasa "sesuatu"
Something betul laaa Tuan Haji ni...isk isk...

Satu apa pun aku tak buat lagi dengan pelan tu...mati aku!!
Pedal break ditekan dari 80 ke 20km/j
muka serius sambil jeling vios sebelah kiri
mamat vios ni macam pernah ku lihat...tapi dimana yaa?`

hurmm...

4 comments:

::cdot the dot:: said...

b...tak mo jmpa haji tuh..

nti dia masuk lalu pintu belakang..

b tunggy bby ye..

Farid MOFASAD said...

sedap beb!!!!!!!!!!!!

::cdot the dot:: said...

b...gi mana? ilang jek...

hmmmmm....

abc+milo said...

cdot: sorryy mushyukkk~ malam tadi mabuk...telan burger 3 bijik terus x sedar diri huhuu...

farid: ape yg sedap weihh??

Ka-Chiingg