Kaa-chiingg

Saturday, April 10, 2010

ABCMilo dapat Anugerah Terhormat Top Blogger 2010



Salam pagi and goodmorning semua orang ;)


Pagi-pagi jenguk belog ternganga :O sekejap tengok shotbox dari Encik Serol.


Ehe ehe...(ini adalah gelak malu-malu meow) Encik Serol awal pagi suboh bagi hadiah istimewa yang tak fikirkan. Terima kasih atas Award itu yer.......


Wahhh....terasa macam belum layak lagi terima Award yang agak gah ini.


Title tak boleh tahan:






Anugerah Terhormat


(agak-agak boleh dapat panggilan datin tak dapat anugerah ni he he)




Top Blogger 2010


(wow wow and wowwwwww panjang-panjang sebab umur belog ini baru sebulan dah dapat Award he he)








Terima kasih banyak-banyak atas Award itu yer Encik Serol. Awak baik hati.


Hensem bergaya macho ehe ehe... nak puji lebih-lebih malu ahh..... ;)


Saya dah tepek Award tu di sini.....nanti akan dikongsi-kongsikan pada blogger-blogger yang lainnye.....Bile tu tak pasti lagi sebab seekor monyet geng saya lagi sorang tu tengah bertarung nyawa bertungkus-lumus nyiapkan projek dan nak final exam. Nak kena meeting dulu baru leh putuskan siapa-siapa yang layak terima Award ini seterusnya ;)

Nahhh...terimalah munge rose oren ini untuk Encik Serol sebagai tanda terimakasih yang tak terhingga dari kami di ABCMilo. Bolehlah dijadikan hiasan pada desktop yang dah tak serabut awak tuuu... eheehehehee....;)















6 comments:

abcmilo said...

cik ryna oiiii....amboi..seekor munyet yeeee....
beruk tol!!
haaa...tarung nyawe cm nk terberanak daaaa...
baru tau cmne nak terime award...hahahuhuhuhu...yg dulu2 tu terbiar je ...waaa.gelak+nanges

abcmilo said...

kayy....yang dulu-dulu tu terbiar apenyee??? award yg lepas2 ker??? hahahaaa...malu lah nak tuntut sbb dah lame sgt ;) ke, kt g amek senyap2 pastu tepek je kat tepi2 tu...ok x??? hahahaa...** jgn kecik ati serol cume letak nama Ryna lalalalaaa....

Hasrol Nizam said...

haha..mane tau ada 2 org kat cni..saje2 la nk guna ryna lak instead of abcmilo.. sekarang baru tau..agak2nye kalau tak bagi award ni terus tak tau kot ada due..

wah, besarnya jambak bunga tu, bila nak pos? hehe

abcmilo said...

encik serol sile baca 1st entry belog ini try kelik di sini http://abcmilo.blogspot.com/2010/03/kali-pertama-jatuh-cinta.html

Hasrol Nizam said...

1st entry rupanya, patut la tak perasan..jarang tgk2 balik semua entri blog orang ni..hehe

ampun kan aku penunggu gua..ampun atas kesalahan ku selama ini...

abcmilo said...

baiklah..patik ampunkan..
teh tarik kurang milo satu encik serol...patik haus da kerana bengang diri patik dipinggirkan...

Ka-Chiingg