Kaa-chiingg

Thursday, April 15, 2010

Semerah Redmummy.com

Dia Si

Pencinta Merah . The Red Lover . The Red Diva

OMG! Kami pun suka merah jugaa...aaaaawwwwwww.....kelasss gituh!
Background sangat merah menyala gituh...kami sangat teruja adooiii....
Tetibe buat entry pasal Redmummy ni pehal pulak kan?? Bukan nak tompang populariti hokey... Sebab dia popular la terus teruja terasa macam KAMI MESTI JADI SEPERTI DIA SUATU MASA NANTI. MESTI! MESTI MAU JADI SEPANAS SEHANGAT Redmommy!
(Entry tersangat teruja...teruja sangat sebab kemerahnyalaan belog beliau)
aww...berangan lebih....erkk...tak salah kan nak berangan...ngeeeeee ;)

Ada apa dengan Redmommy?
Kami sudah godek-godek webnye yang macam red hot chili itu...sangat sangat sangat banyak info yang boleh digunapakai adoii...payah nak khatam belognye nih....sebab cikpuan Redmommynye entry saaanggaattlah banyaknye....setat dari 2008. Belom lagi campur entry belognye masa tahun 2007 dan 2006. Dulu-dulu masa awal beliau berkecimpung berbelog...huhuu.....

Suke dengan Redmommy sebab dia pun suke merah. Kite geng laaa cikpuan Redmommy... ecececeeehhh..... Kau jangan mimpi Redmommy nak masuk belog kau yang macam...alahaiii budak hingusan...masih mentah, belum cukup masak...ngahahaa...gigi pun belum tumbuh...apalagi nak melompat lebih tinggi...okey okey cukup! Haiihhss...

Sebenarnye tahu pasal Redmommy sejak terbaca artikel bertajuk Jadi Mewah Tulis Blog Oleh Siti Zarinah Sahib sitizarinah@hmetro.com.my 2010/04/13. Boleh kelik linknye di sini

She is the winner of Bloggers Idol 2006. okeyy....sangat mengujakan!
Juga dapat anugerah dari Nuffnang as Top Parenting Blogger
Yang tak boleh tahan.......beliau ade geng name Geng Blog Merah! Wow woww....

Hai saya The Red Diva. Ini bukan laptop ai ye...ai punye ofkos la Red in colour!! ;)

3 comments:

sweet.ants said...

sape ni? blog dia top cam hanis zalikha ke?

abcmilo said...

ko tatau meh???? kitaorg pon baru tau ngahahahaaaaa....lagik ngetop kottt!! dia lagik super duper senior dlm dunia belog ni..huhu

sweet.ants said...

oo yeke? best ke?

Ka-Chiingg