Kaa-chiingg

Tuesday, April 27, 2010

Topik Yang NO-NO Bila Cakap Dengan BF

Topik apa yang sangat TERLARANG untuk dibualkan dengan si dia
jangan nak cari pasal...
itulah lelakicomplicated...sukar difahami dan dipercayai


1) PERUTNYA
spare tyre tu bukan laa perkara yang comel untuk tuan punya diri
*selalu gelakkan perut yang tak terberanak lagi...



2) Teknik Seksualnya

biasanya lelaki sangat yakin aksinya ketika ehem-ehem..
lelaki mahukan yang terbaik..bukan sekadar oklah..
so...pujilah diorang ni sangat WOOOWW...ketika di saat ituok?
*bagi yang dah bernikah...bukan setakat 'kawen'

sayang...you hebat lah malam tadi..
errr..i jage hati u je tau..tak hebat mane pun..bese je



3) Rumahnya

jangan komen atau kritik rumahnya
diammmmm kan jaaa walaupun ada sarang lipas atas katil tu



4) Makan dan Minum
biarkan mereka nak melantak hape pun
sebab...
korang GF dia...bukan MAK dia
dia da ada seorang ibu..janganlah nak jadi ibu kedua pula
biarkannnn


5) Mak dia
ni paling merbahaya kalau diutarakan...
jangan banyak bunyi tentang ibu dia
kalau bunyi juga....
habislah korang...
sebab...dia akan mempertahankan ibunya dari diri kamu...


6) Cara Dia Memandu
biarkan dia nak memandu macam mana pun
dah dia drive..kita relax layan FLY FM sudah...
walaupun kita tahu jalan short cut ke..nak suruh dia slow ke..
tak payah...diorang ni EGO tinggi langit ke 7


7) Hubungan Korang
jangan bincang sangat hal ini
apa hubungan korang..serius ke tak..
apa dia nak dari hubungan ni
apa korang nak...
tak payah...jangan sekali kali ditanya...

4 comments:

NichKhun said...

o0o0.. ilmu baru.. kalau wat jugak jadi camne? nak try la..
wahahahaha

sebelas said...

eh nie nak istihar perang kat lelaki ke nie? :)

hahaahhaha..nice entry





http://nomborsebelas.blogspot.com/

sebelas said...

eh nie nak istihar perang kat lelaki ke nie? :)

hahaahhaha..nice entry





http://nomborsebelas.blogspot.com/

Nisaeciz said...

no 2 & no 5 je saya tak pernah tegur. tapi yang lainnnnnn! saya tegur! sbb saya kalau tak suka, saya cakap! lagi2 kalau makan berbunyi! arhhhhhh! saya akan marah terus. terus dia mkn slow. hehe


jom komen saya punya pulakkk = apa je yang anda nak komen

Ka-Chiingg