Kaa-chiingg

Friday, April 2, 2010

Sesedap Puding Caramel..nyum nyum

Hai kawan kawan
hari ini
entry ABC+MILO bukan pasal info
bukan tips..
bukan nak nasihat wanita
mau pun update pasal bola
tu semua bukannnn
ok
ok...kalau semua tu bukan..
apa entry ni?


PUDDING CARAMEL

*rupa puding saya macam inilah..cuma saiz lain..serious macam ini..

bermula
11Mei2010 - 30Jun2010

limited
sebelum atau selepas tarikh itu tidak dilayan
*ceh...macam ramai je nak order


ok..
puding ni special recipe..
resipe turun temurun dari arwah nenek saya...
sangat lembut bila masuk ke mulut kamu semua
bahan-bahan die pun saya tak kedekut seperti setengah-setengah peniaga
saya jujur dalam menyukat
jadi...mesti laaaa sedap dan lembut!!
nyum nyum nyum...


bayangkan...puding yang sejuk...
masuk ke mulut...
ahhhh...
sedapnyaaa..

nak letak buah pun boleh..atas permintaan...
sedapnyaaa...



saya post awal sebab nak tengok berapa ramai yang respons..
kalau takde..tak payah la buat kan ;(

oh ye...memandangkan saya tinggal di JOHOR BAHRU
jadi...sekitar JB sahaja boleh...
erm..
delivery sume disediakan
nak amek sendiri pun boleh...ambil di rumah saya..
ok?

jadi
siapa-siapa nak try..
boleh leave comment..
harga dan berapa besar tu..
nanti saya post lagi
dengan gambar okkkkk


tak kisah pun untuk function apa-apa
kenduri ke
birthday party ke
tunang ke
saja-saja nak test saya ni reti buat puding ke tak
apa-apa pun tak kisah
saiz pun boleh request
harga dia tak mahal sangat laa

(ada ke nak beli nih??)



7 comments:

abcmilo said...

ryna: saya nak order!!~ courier service boleh kan kan? berape nak charge tu?? ;)

Lepat Pisang said...

Wow!macam sodap pulak..tapi lepat duk utara da..he..he..

sweet.ants said...

kay, sem dpn bawak blk shah alam tau..
kite nk oder jugak..boleh kan??

TuN Zarie UTaMa said...

mai skit..

MiSs TOrA said...

sedapnye..one of my favorite food aduss telan air liur da ne hehe..bg cuba dlu le ;p

maCy said...

xleh sampai melaka ke?
tapi nak satu je..
nak banyak2 tunggu kenduri kawen maCy nati abc+milo wat ye? ;p

abcmilo said...

melake??
erk...
jauh la...
cmne nk anta tu?
kenduri kawen eh?
adoiiii...

Ka-Chiingg