Kaa-chiingg

Sunday, April 11, 2010

Kenapa Lelaki Susah Dalam Semua Hal??

nak tau sangat jawapan dari soalan ni

kenapa lelaki susah sangat nak mengaku kalau dah buat salah???

pastu menipu??nak tipu seumur hidup???

pastu siap cakap tak ingat apa yang dia da buat?
(tak logik langsung!!ingat aku bangang sangat ke?????????)

pastu nak lari dari masalah?

pastu langsung taknak cakap sorry?

KENAPA LAAA WEIIHH??

amalkan aaa perangai hodoh annoying cam tahi khinzir tu!!!!!!!
kan da kene maki!!hambekk!!!!ade aku kesah??ade??



gambar ini umpama lelaki yang suka menipu bohong seumur hidup...
pastu tutup semua muka tipu tu dengan mask dia yang muka cam baik hati!!!
hammbeekkk...camtu aaa punye buruk perangai kau tauuu??


10 comments:

abcmilo said...

errkk...ini hanya luahan jiwe rase pahit masam masin...
itulah dugaan org da tu-ut tuiii...

joegrimjow said...

haha#
marah kat sape ni?
xsemua camtu
;)

farid™ said...

kalau marah kt seseorang jgn marah semua ..

abcmilo said...

bengang dgn seseorang...
mmg tak sume cmtu...
tp knp laaa die tu cmtu???
adooiiiii laaaaaaaaaaaaaaa

abcmilo said...

opss....kay ko kenape??? adoiii...cam terkena tempias jerrrkkk kt haku!! huuuwaaaaaaaaaa :(

M.N Hisham said...

laki tu general sgt la.. cube specific kan sket.. byk laki ngamuk kang.. hehehe

permata hati said...

hee marah nampak..huhuhu... tapi betul la ..majotiti laki ni lebih rela menipu dri ckp yang bnar.. padahal kitaplak lgi suka kalau terus terang dri menipu...

p/: pantang tul laki penipu ni

abcmilo said...

ntah bilernye nak abes pantang nihh..adoii..

Anonymous said...

act, bagi i la kan, kalau laki tu buat silap maybe mmg die dah terbuat.
but, u must know 1 thing that lelaki nih same je complicated ngan pompuan.
lelaki nih tak suke ingat2 benda2 yang dah lepas. bagi lelaki brg yang lepas jangan di kenang.
so, tak perlu paksa lelaki ni pasal benda2 yang da lepas sebab lelaki ni mmg tak nak ingat perkara2 yang dah lalu.
cube buat 1 entry knp perempuan suka mengungkit or paksa2 lelaki ingat benda2 yang dah berlalu.
mesti best kalau u buat kajian pasal benda ni.

abcmilo said...

bukan pasal mengungkit...
pasal tak phm knp nak menipu kt TUNANG sendiri...
tatau aa dulu tu title GF ke scandal ke ape...
nak yakinkan kat diri sendiri sebelum menerima seorang lelaki jadi suami!!!
buat hape buat suami kalau kaki penipu kaki pompuan???!!!
tanye bende simple pun susah sgt nak jawab...putar belit...
ape lagi bende yg lagi serius!!
kenape lelaki mesti NAK ADA BANYAK PEREMPUAN????
kenape pompuan bole setie kat sorang..lelaki tak boleh????
motif???

Ka-Chiingg