Kaa-chiingg

Saturday, April 10, 2010

Semuanya Strawberry...Saya Suka!

tadi saya chatting dengan partner blog..mekasih banje sesuatu...
muaxxx laling..
pastu terus terbayang sebuah buah yang merah-merah ini....
teringin nak makan macam-macam yang berasaskan strawberri
saya sangat suka gemar in love dengan strawberry
tak kesah laa makanan ke bau-bauan ke apa-apa kaitan dengan strawberry saya sukaaa
huh...
kat mcdonald..kegemaran saya ialah mcflurry strawberry cornetto..
yang lain tu saya suka gak...
siapa-siapa tak suka strawberry...harap tutup laa 'tetingkap' blog ini
sebab seterusnya entry ini berkisarkan strawberry semata-mata...
dan gambar-gambar panas strawberry yang sexy lagi hot....
fikir-fikirlah sebelum meneruskan pembacaan
aiskrim strawberry sangat sedap....


kek cheese strawberry...adoii...nyum nyum



strawberry shake pun nyaman...



my fav.....strawberry muffins.....


jem strawberry pun sedap makan dengan roti bakar..
baru lepas makan...nyum nyum...


bau yang saya suka.....strawberry champagne..
victoria secrets
bukan ada pun champagne dalam itu

bau perfume ini pun saya suka...ada unsur bau strawberry manis-manis


tau tak sebenarnya di sebalik kemanisan strawberry ini ada kelebihan yang bagus untuk kita?

ah-ha
1) bagus untuk kulit muka kita

2) buang toxic dari badan kita

3) boleh membantu penyakit sifilis (aiyaakk)

4) buah strawberry kalau gosok kat gigi dan biarkan lama...ia mampu menyahkan tartar dari gigi kita...tartar tu mungkin penyebab gigi kuning...jadi kepada yang kuat rokok tu
beli aa ubat gigi yang perisa strawberry...

5) anti tua...er...awet muda lagi sedap bunyinya

cuba try minum sparkling water + strawberry...sedapppp...
adoii...

kalau korang perasan...mat salleh minah salleh kalau minum champagne mesti (tak semestinya) letak buah strawberry dalam tu....
rasa lagi sedap..
tatau laaa weihh...diorang kate..bukan saya penah rasa yeee

sedap ke air najis itu?
mwahaha..kasi info je..

strawberry champagne...rupanya cam manis je...


tapi...kalau anda sedang mengandung atau sedang breastfeeding
jangan makan ye buah ini

6 comments:

abcmilo said...

amboi222222......sempat lagi buat entry yerrr.....g tdo laaaa!!!! mata da mcm panda...hahha...

abcmilo said...

hep cik ryna...suke laa..
tgh tunggu magrib td...buat aa entry...tak bek tdo magrib2

nur hidayah isa said...

sedap ke mcd nye sundae yg strawbery, tak pena rase....bese beli yg choc je...kalo pkai perfume or sabun yg strwbery ni, rase mcam manis jer..

abcmilo said...

nur hidayah:strawberry sundae pun sedap...mtk tambah cornetto...lagi sedap...tp mcflurry d best...strawberry mcflurry cornetto...terbaik!

cikgu isza said...

kecur air liur tgok strawberry tu.. sok juga nak beli :)

sugar2 kapas strawberry said...

waaaaaaaaa....suke2..suke n3 ni sbb ad strawberry ;)

Ka-Chiingg