Kaa-chiingg

Friday, March 26, 2010

8 Makanan Menyahkan Stresssss

Lama tak update bloggy saya ini
Walaupun badan kurang sihat
Sebab stress beberapa hari ini
Oleh yang demikian
saya search apa yang boleh kurangkan stress dalam internet
maka............
Saya pun terjumpa laa 8 makanan yang boleh nyahkan stress kita
-ayatku macam takde mood skema kan? pening demam selsema dan dan..ahhh...-



agghh....duit da abes...


ok ok ok...
mood..come here...dun run away far far sangat okkk

saya harap dengan senarai makan bawah ini dapat menolong korang jugaaa

1) Dark chocolate
(yang macam pahit-pahit tu)


2) Skim Milk
(macam low fat pun boleh..minum 4kali sehari ok)

3) Oatmeal

4) Salmon
(pasni kene pegi sushi king ni)

5) Walnut

6) Sunflower Seeds
(biji bunga matahari tu.....macam kuaci okk)

7) Sayur Bayam

8) Blueberries





Happy Makan People!!!
Takmo Stress lagi okkkkk!!!
(nasihat to myself too)



geng happy without stressss....minmin...yasmin...


nak tips nyahkan demam dan sesema......

6 comments:

MiSz MaNja said...

beli coklat guna duit gak.. padahal ni stress duit.. huhu tgok baby ni senyum pun dah leh lega smenanye.. heheh

Nurul Harun said...

nurul pun suka sgt makan coklat time stress, ish..sedappp. hehehe. tak stress pun suka gak makan. hahaha. :p

hanis said...

I buat tak jadik pun.. Hmm... Especially dark choco tu.. Lagi tambah stress ada.. Sebab I ada migrain.. Hahaha...

abcmilo said...

misz manja: ha'a kan..sume tu perlu duit nk beli...tmbh stressss plak..aiyakkk

nurul harun: sedap sedap....nyum2

hanis: i pun makan choc byk migrain...haha..tp still ade mknan lain kan nk reduce stressss..cthnye tgk muke my niece itu..yasmin...cumelnyeeee..haha

Lepat Pisang said...

Lepat suka makan coklat...sodap wo...he..he...bestlah artikel ni..

abcmilo said...

lepat pisang: mekasih..

Ka-Chiingg