Kaa-chiingg

Tuesday, March 23, 2010

Liverpool Vs Man City Vs Totenham Hotspurs Vs Aston Villa





Hohoho......Salamx...
Team manakah yang akan memenangi tempat ke-4 seterusnya mendapat tiket ke UEFA Champions League pada season depan...


Perebutan tempat ke-4 semakin menarik dengan kekalahan Liverpool menyaksikan mereka tertekan untuk menghadapi seluruh musim ini...Dengan berbekalkan 51 mata ketika ini....mereka perlu menang kesemua perlawanan liga...hahaha...
.(padahal kipas-susah-mati Liverpool)...

Saya membuat sedikit kajian tentang perebutan tempat ke-4 ini...jom tengok...



hahaha......menarik kan..???
sekiranya andaian ini tepat
(Macam Nujum Pak Belalang Plak)
maka perebutan ini akan memihak kepada 2 kelab iaitu Aston Villa dan Liverpool..
dan kedua kelab ini akan dibezakan dengan jaringan gol pada perebutan tempat terakhir ke Eropah itu...

Tapi, apa-apa pn saya harap-harap biarlah Liverpool yang pergi Champions league itu...
Sebab kalau kelab lain yang pegi KOMPOM KENE TAPAO dengan kelab-kelab Eropah yang lebih berpengalaman...(sebenarnye takut Torres pergi Real/Barca/Inter)
sebab kalau tanpa Liverpool dekat Champions league nanti macam tak best nak tengok Aston Villa ke..Man. City ke...Totenham ke...Kompom kalah..

So...Terpulanglah pada korang semua apa nak fikir...bak kata abang bil...
LU PIKIRLA SENDILI....hahahaha

Sajer jerk nak post besar-besar suh orang sokong Liverpool..huhu




4 comments:

BeaN MorENo said...

you'll never walk alone sebab sayapun die hard fan....hak3

Hasrol Nizam said...

yee...liverpool--1000x...hehe

abcmilo said...

hahaha....pastu tempat no 1 jadi milik arsenal...i think laa....wut u think..?

permata hati said...

hee team my hubby..nak kan sokonh jugak la kot

Ka-Chiingg