Kaa-chiingg

Saturday, March 27, 2010

KLCC GELAP PASANG LILIN??

earth hour dah pun berlalu
saya pergi KLCC bukan sebab nak tengok lampu
ikut mak bapak ku jalan-jalan
mak saya shopping kasut dan hand bag
saya dapat essence SKII je....
handbag n kasut tak dapat
sob sob sob.....


geng sokong earth hour

tak pe tak pe..nak cakap...
saya sedih sebab tak dapat candle earth hour tu..
ada siapa-siapa dapat?
bagitau eh..
macam ni..
candle tu dapat free kalau kita spent above RM100
saya dengan bangganya bawa resit itu ke kaunter tengah-tengah tu
(resit tu bape ratus taauuuuu)

nak dapat free itu candle punya pasal
sekali...'oh cik..ISETAN tak termasuk dalam list earth hour...kedai-kedai luar je...'
ceeettt....
rupa-rupanya...ISETAN PARKSON tak boleh join...
sedih beb...
frust sebab tak dapat candle
tapi bila skodeng-skodeng
takde special pun candle tu..
warna purple..
taktau lah kalau ada ukir-ukir earth hour 2010
tak haruk pun okk..sebab orang kata dah alang-alang kat KLCC kannnn...
(ayat orang keciwa+dengki+cemburu+busuk hati)

saya sempat curi ambek gambar KLCC saat menutup lampu...
kat lampu merah...
(sib lampu trafik tak off kan kan kan???)

gambar ini tepat 8.30malam
tapi dalam bangunan tu masih terpasang lampu
camane tu???

KLCC menjadi gelap seketika


so...menjadikah earth hour seperti yang diwar-warkan...yang diheboh-hebohkan???

5 comments:

Lepat Pisang said...

Yeke?bestnye g klcc waktu malam2..mesti cantik kan scenery dia..
Candle dia macam mana rupanya?kalau ada gambar boleh gak nak tengok..he..he..

abcmilo said...

bestlaa..tp tak best sebab jem!!
earth hour pe bnde...
candle die gemuk pendek warne purple..
dibalut plak dgn kertas coklat..(cam kertas bungkus ns lemak) kejam plak bungkus ns lemak..
lbh kurang gitu..tatau ade tules earth hour ke tak
tak dpt pun candle tu laa lepat

Lepat Pisang said...

la macam tu kah rupa candle tu..kalau bagi free pun lepat xnaklah...apa da depa ni..kalau nak kasik candle free kenalah bagi yang special n exclusive..barulah ada semangat earth hour..hee.hee

abcmilo said...

sbb tak dpt laa dibayangkan buruk cmtu
kalau dpt...mesti ckp cantek cumel cute alalalaa..
kan ayat berbaur saket hatttii tuu

sweet.ants said...

wow KLCC gulap
sedap neh men raba2
ahaks!
klu g KLCC x sah klu x jmpe org beromen
hahhahaa

Ka-Chiingg