Kaa-chiingg

Friday, March 19, 2010

ManUtd vs Liv - Mana Lagi Power?

Dipercayai Ahad ni perlawanan antara


Manchester United dan Liverpool
-memang pun-
wow..
di Old Trafford




(aikk..kenapa saiz mereka berbeza?jangan marah LFC...)




saya sebenarnya bukan fanatik atau gila sangat bola-bola ini
tapi tiap kali 2 kelab ini bertemu
saya macam teruja..
sebab bagi saya dua-dua team ini boleh tahan kuat..
maksudnya..masing-masing ada kekuatan tersendiri


Namun begitu
semua ini bergantung pada permainan esok
iaitu Aston Villa Dan Spurs
kalau dua-dua team ini kalah
maka Liverpool kalah..Manchester United menang
kalau Aston Villa dan Spurs menang
maka, Liverpool menang...
Manchester United kalah
kenapa?
Ini semua adalah pengaruh bookie

saya bukan fan Liverpool mahupun Manchester United..
tak sabar mahu menonton perlawanan di Old Trafford..
sama-sama nantikan
jumpa di sana okkkk???
yeehaaaa~~


6 comments:

NURJIA HIDAYAH said...

sy support liverpool
nnti beritahu berite seterusnye yerk!
hehe

Irwan Bin Jamaluddin said...

liverpool ade rekod baik lawan man utd dlm season lepas. harap2 berulang kembali rekod.

lols

abcmilo said...

ok!! updatee ye nnt tgk laa
sy support....mm..
later sy umumkan..
hahaha...

abcmilo said...

bro irwan: yeaahh btol... 4-1 kan score die?
kata old trafford kn? malu MU beb mase tu!!
muahaha........lihat saja game itu...

sweet.ants said...

idoppp MU.......
tp xdpt tgk :(

INDRA QIRANA said...

liverpool la best... MU team setan tak baik sokong!

Ka-Chiingg