Kaa-chiingg

Monday, May 17, 2010

10 Things Men Will Never Understand Women

Tips dan petua kasut dah berakhir

Entry kali ini tentang
lelaki tak akan faham perempuan


1
Kenapa perempuan suka pergi toilet dalam kumpulan??
atau beramai-ramai
Untuk keselamatan diri okkk


2

Kadang-kadang...
perempuan hanya ingin meluahkan perasaan
atau masalah
tanpa perlu beri sebarang penyelesaian
dengar je cukup!



3

Perempuan memang mudah menangis dalam apa-apa upacara
tak kira
gembira
terharu
tengok cerita seram
atau...memang dah sedih...nangis laa



4

GIRL POWER
lelaki memang tak akan faham apa
GIRL POWER tu



5
Perempuan memang tak akan minta
lelaki memakai seluar dalam berenda-renda
tak akan...
jangan risau...
*hahahahahhahahahaha



6
Kenapa perempuan mengambil masa yang lama
untuk
-makan apa
-pakai baju apa
-nak beli kasut mana
-nak beli berlian kecil ke besar



7
Kenapa...
bila nak tenyeh MASCARA
mulut kita mesti ternganga...
kita perempuan pun taktau kenapa
automatik ternganga
tak payah nak faham



8
Perempuan mementingkan makanan
kerana
Makanan yang bagus berkualiti
adalah
lebih penting dari minuman



9
Dengan jelas
dan nyata
perempuan ni
senang sangat nak
MOOD SWINGS
KENAPA MOOD SWINGS??
mana nak tau
da mood tu suka swing-swing



10
Perempuan selalu suka mencungkil kisah-kisah lalu
Heeyy...
ini untuk membuat
langkah berjaga-jaga
supaya
perempuan tidak
diperkotak-katikkan lagiiiii


dah...
memang lelaki tak akan faham perempuan
aku pun tak faham
jadi...


11 comments:

illianahidayah said...

hahah..ok..i like dis entry okk...
no 6 tu sgt2 setuju...mmg amik masa lama pon..sbb byk pilihan kott...hahhaa...

amar haziq said...

saya tak paham yang no6 tu..haha

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Adam said...

No.11

Perempuan tak tahu ape yang mereka telah lakukan. sedang lakukan. dah akan lakukan.

paling ketara perempuan tak tahu ape yang mereka lakukan.

_aLiaHwaFa_ said...

BHAHAHAHA, no 5 tu sgt tak ley blah....hahah.
pape own entri nih best. huhu~

mimi said...

salam....
kak mimi ader hajat kat sini...
nak letak banner kat blog ini kalu tak keberatan bg tuan blog...itu pun kalau tuan punya izinkan..

nie alamat banner untuk header kak mimi

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
terima kasih

mirachantek said...

bab maskara itu tersangatlah betulnya! tah kenape ye mesti nganga gitu. huhu untuk strecthkan otot muka kot...

amirah said...

adehh..aku rasa cam semua betul ja..hehe
nice entry...
=)

esyam said...

ho! susah nya nk faham lol :)

belalang hijau said...

hehehe...no komen...

:-p

Hasrol Nizam said...

sedang pening nak memahamkan..hehe..

kaizen shinobi said...

okeh!!! tetap x paham wakakkaakak

Ka-Chiingg