Kaa-chiingg

Saturday, May 8, 2010

Mother's Day




Yeah I Really Miss You Mummy.....
(Al-Fatihah to Allahyarhamah Marsanah@Tina)


Untuk semua pembaca sekalian
Hargai IBU anda
layanlah dengan baik
walau apa pun karenah mereka
membebel dan berleter
itu memang tugas seorang wanita yang bergelar IBU
Kerna...
Suatu masa bila mereka sudah tidak ada...
Korang pasti akan RINDU
dengan bebelan dan leteran seorang yang dipanggil
IBU



***Kay...kirim salam Bunda kamu yerr.....biler nak bagi pelan dapur??? ;)


9 comments:

pondokmerah said...

nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

http://pondokmerah.blogspot.com/

serol said...

selamat hari ibu juga buat ibu2 kalian berdua

.sweet-ants. said...

selamat hari emak!

alfatihah buat arwah ibu mu

Frodo Baggins said...

alfatihah buat arwah ibu ..
ummi w apon dah xder ..
semoga mereka tenang di sana


>>_____<<


((weeeee ~ jom makan katak ..))


:)

Lepat Pisang said...

Selamat hari ibu n alfatihah for your mom....

miloicekaw1119 said...

sama-sama dah xde mak..
memang rindu sangat..
sangat2x..

Berd said...

alfatihah buat arwah.
sedih plak wa baca.
hilang ibu dengan hilang ayah memang beza.

tabah yer.

((jom main katak dengan frodo))

abcmilo said...

rynaa...
alfatihah buat arwah bunda mu..
sob sob sob...
mak aku kan ade..
hang bole manje2 dgn mak aku

abcmilo said...

pondokmerah: tQ....

serol: awk juge yerr....

sweet: terima kasih cik semanis.eh..cantik plak panggilan tu kan?? ehehehe...

frodo: aminn...

katak masak ape?? ko yg masak yer...nak tau jugak tangkap katak tu kt mane???

lepat pisang: thanks n aminn...

miloicekaw119: ko jaga diri baek2...jgn buat perangai x seononoh...

berd: memang tak sama....:( sedih ni...

frodo ajak makan laa...bukan main..mane 1 betul ni??

Kay: bunda ko nak sponsor pegi bandung kan kan kan??? hoyeeee...hepi hepi~! ;)

Ka-Chiingg