Kaa-chiingg

Wednesday, May 19, 2010

Nak Korang Tengok

Hai semua
entry santai jer
takde apa sangat
cuma nak korang tengok
nampak tak kat tepi ni -------------->
hah nampak kan???
nak bagitau yang itu bukan iklan nuffnang tau
bukan bukan bukan
itu slide show artwork seorang multitalented artist
kat Malaysia nih...
tak lah glamour sangat
tapi boleh tahan jugak laa
penangan mata dan senyumannya
belum lagi ayat powernya
ececeehhh....:p~

silalah komen yer...
nak tempah buat painting or any design pun buleh
sila kelik jika berminat nak berurusan dengan beliau yer...
pompuan nak ngorat memang tak boleh!!!!
bhahahaa....menyesal korang nanti!!
serius jangan ngorat dia!!

Terima kasih.

3 comments:

Berd said...

kalau wa yang nak ngorat boleh kan

abc+milo said...

Berd: ko memang ske kann....:p~~ wekkk

kaizen shinobi said...

ingtkn budak setan mne tadi... hehehhee

Ka-Chiingg