Kaa-chiingg

Thursday, May 6, 2010

Tajuk Nak Gempak , Isi = Sampah


Sesiapa rasa tak nak tersinggung dengan tajuk entry berikut,
sila beredar segera dari entry ini
sebab ayat yang akan di hambur dalam nih
memang tak hengat punyaa lucah....

Tajuk nak gempak
tapi isi macam sampah
atau pun
memang sah-sah sampah.
Nasib baik orang yang menulisnya bukan sampah masyarakat.
Sebab setahu aku, kebanyakkan yang buat entry dengan tajuk tahap
"nak kembang bulu segala bulu"
tapi bila baca entry oooo makkk aiiihhhh
"nak termuntah hijau aku"
adalah dikalangan orang-orang yang
mempunyai tahap pendidikan yang tinggi.

Contoh Tajuk yang konon best dan Isi yang sampah adalah seperti berikut:-

Tajuk: Hey kawan-kawan. Mesti baca entry ni. Rugi tak baca..

Isi: Hikhikhik...saje jer korang...saya bosan lah.Tak tahu nak buat ape..dah la rumate kuar tinggal saye sorang kat bilik ni...belum mandi lagi ni...baru bangun.semalam lewat tdo..sedar-sedar dah pukl 1pm. hikhikhik..lapo laa....nak makan ape ek??? isk...baju banyak nak basuh...ahh..pasni nak gi hantar printer semalam bla bla blaaaa.....nyamuk banyak!!! bhahaha...

(lagi-lagi kalau yang menulisnya adalah seorang perempuan. Diulang sekali lagi PEREMPUAN!)

Buat malu jer tau..seyess....

Nasihat saya: kalau tak ade idea, tak payah la tulis. buat suspen bukan maenn...
terasa nak sepak laju-laju ke muka kau tapi tak dapat...
nasebb baik kau labu....

Aku lagi respek kalau
tajuk macam sampah
tapi entry tabik spring punya!!
pastu spring tak taktau nak berhenti...
memang terbaikkk

bukan apa....
orang atau aku lebih khususnya
nak membaca untuk menambah ilmu di dada
bukan tambah dosa nak mengata wooiiii
adoiii...

bukan sekali dua atau tiga mahupun empat
tapi berkali-kali ganda kuasa infiniti dah terkena
tajuk nak best
tajuk nak kontroversi
tajuk nak gempak gile gempak gile gempak gile

daa laa internet celcom aku ni laju macam halaju cahaya
penat tunggu loading...
sekali isi haprak bacin

paling aku tak tahan
TAJUK je der
isi takde der

adoiiii
apa punya blogger deyyyy
padayappa sungguh
ok
memang itu hak masing-masing
tapi buatlah tajuk kaitan dengan isi tu
bagi relevan sikit
ini tak...
addoooiii

aku emo sebab aku bosan dan rasa nak hantuk kepala sendiri di tingkap kete
da kena banyak kali der....

tolong baca akaun ayat penyata di bawah banyak kali

BLOGGER HANYA POST ENTRY BILA ADA IDEA BUKAN CARI IDEA UNTUK ENTRY
biar idea datang dengan ikhlas
baru best der
kalau dok fikir-fikir idea
tu laa jadinya
bukan fikir isi best
dok fikir
"apa nak letak tajuk kasi meletup"
dengan gaya menggedik liuk lentok kepala senget

tak payah nak buat muke comeyyy...aku tetap menyampah jijik nak sentuh!!!


14 comments:

shafiq said...

haha.. betol3x.. kadang2x panas gak orang camni.. tengok entri macam gempak, kita pun nak bace la.. sekali cerita pasal dia main jongkang-jongket..


My latest entry : Aksi Kucing vs. Invisible Objects

Amanina said...

mungkin dia taknak blog dia bersawang kotttt. haha

Frodo Baggins said...

hahahahhaha ...
sentap jer entry
agaggagaga


>>___<<


tajuk lagu kat blog wa

Allah Maha Cahaya - Opick

ZiE FAUZi said...

hahaha... sabar dik..
tp tula,bila terkena macam tuh
tambah2 line tenet tah apa2
memang geram kan..

Yana KenJa said...

agreed...=)
*harap x tergolong dlm kategori yg cm tuh...^_^*

papabear said...

isk isk isk... marah nyer...

Ismail Noh said...

aya setuju 100% satu stadium..yeaaay!!

www.ismailnoh.com

abcmilo said...

syafiq: tu aa...kdg2 bace tajuk cam menarik je nk bace..yg jd mangse laptop aku gak kene airiur aku bebel

amanina: sawang takpe asal jgn sampah der

frodo: ko sentap eh? padan muke...ooppsss

zie fauzi: tu laa...celcom ni kdg laju kdg siput..skali da bukak...isi pasal jongkangjongket bak kate syafiq

yana: abcmilo pun harap entry kami tak cmtu punye teruk...

papabear: tak mara...geram je papa...

ismail noh: 1 stadium je ke?tak ramai laa der

uncle said...

mintak-mintak lah entry uncle tak macam tu huhuuuuu

Alynn Notnot said...

hahaha. aku dah byk kali kena macam ni. rasa cam nak bakar je umah dye. seb bek tak tau dye duk mane. (kalau tau pun mcm la aku berani nak bakar betul2 kan?)

Mommyyus said...

hahhaha..asal tak kutip sampah tu..bakar kat sini buat ape?
abcmilo>mesti bace entry i, rugi kalau tak bace...bace tau.tajuk gempak punye.muahaha..

Izzlin said...

well..yeah...
stuju ^.^
pnh bca gak la tips2 nk naikkn trafik, tajuk entry kne gempak...mmm..that's y la kot.. ppl letak tajuk giler best...isi cm xde kne mgena...

btw anjing tu sgt comel...
klu dia kering, kita kering...bole pegang kan? hehehehe...

N@zihah said...

Memang gempak la entri ni!haha,

tajam menikam,tusuk menusuk,pedas beralas!!yeah.

Mata mengantuk,jadi segar balik.Mudah2an saya tak 'terjatuh'
dlm golongan macam begitu.hehe

Pipi Muncet said...

hahah. ada yang mcm tu,. kkdg update sejam sekali. tajuk bestt nak gila. nak naikkan traffic je tu :D

Ka-Chiingg