Kaa-chiingg

Saturday, May 8, 2010

Mama,Mummy, Umi, I Love You!

xoxo mama...

Happy Mama Day
yaaa mama...

nak glamourkan mak aku jap..

tadaaaaaa~~~~


nama dia Sh.Aisun Syed Ali Al Qadri
makcik ni memang agak susah nak bergambar...
taktau kenapa taknak pandang ke camera...
itu laa jadinya...
kerek juga posing itu..
cisss...
tapi kerek-kerek makcik ni
dia sporting, loyer buruk, lawak, bikin situasi happening
best dan dan dan...macam-macam la
garang dan strict itu pasti ada...
adoiii...
tapi i tak pernah kena sepak terajang dengannya
apa lagi cubit
makcik ni die tak suka pukul-pukul anak dia

hanya dia seorang mak aku kat dunia ini tauu!!!
takde tukar ganti atau sama serupa dengannya!!
never going to happen!


ma...
tunggu kepulangan anakmu yang comel lagi manja ini pulang yaa
pastu kita keluar makan
tapi abah yang belanja
biasalah tu
tunggu yaaa

*macam laa dia baca blog ini...takpe
luahan rasa hati gundah gulana nak habiskan last paper ni esok!!!

aku suka tukar-tukar panggilan mama
kadang jadi

mummy
*time menggedik nak paw duit

kak pah

*time gosip


mak AJI

*time nak panggil ada orang call


umi

*tak sure bile..


ikut suka tekak aku..
*bukan derhaka okkk...manja mesra tauuuu
bahaha..
dia pun iyaaa kan je
aku sorang je kot anak dia yang suka panggil macam-macam

je t'aime mummy!!!!
rindu tiba-tiba....

harap maklum..ada 2 entry tentang hari ibu ini...ini versi KAY
yang entry bawah ni versi RYNA

kami tetap blogger ABCMILO
2 jiwa 2 kepala 2 hati
harap maklum pada siapa-siapa yang masih tak tahu...
daaaa

7 comments:

Berd said...

selamat hari ibu.

ooo
kim salam kat ryna. yer.

meh jap aku nak tanya.

sapa yang post gambar telanjang tu???

kehkehkeh

Mr Rulez said...

wahh..cam2 nm ader..hebat 2..nie kes tlebih manja nie..;)

Mommyyus said...

happy mother's day to ur mum.

uncle said...

selamat hari ibu..kirim salam kat mak kita tu ek ehhh silap kat makcik ek hahahhahahaha

abcmilo said...

berd: ryna yg buat post tu....;) hehehe....selamat beramal.


Mr.Rulez: biase jerr....;)


Mommyyus: Thank You mummy... happy mother's day to you too...

uncle: walaikumsalam...sy yg jawabkan yer uncle...hehehe...

BALI said...

Assalamu alaikum

halo apa kabar?
salam kenal ^_^

AinZa said...

cantiknya mak dia...

Ka-Chiingg