Kaa-chiingg

Saturday, May 1, 2010

Makna Posisi Tidur Di Kala Malam

Ok ok...
ini entry bukan pasal Dato Siti Nurhaliza lagi
cool chillex people..
haha..
terpulang nak nilaikan macam mana laa kan kan kan kan
menci

ni nak menyelongkar rahsia posisi sex tidur kita semua
saya baca kat Yahoo! tadi
saya nak kongsi pengalaman bercenta apa yang saya dapat dari Yahoo

bukan takde idea sendiri okkkkk
topik ini menarik
al maklum laa
kita ni kan
asal pecah gelas sikit jaa..
haaa...
mesti ada makna tu
kalau tergolek tepi jalan
haaa...
mesti ada makna
mata kiri terkedip2
mesti ada makna tu...
(aku pun sama fikir gitu...kakakaka)

sekarang...makna posisi tidur..
(manyak celoteh laaa lu minah!!!cepat laaaa)
ok ok...

~~tadaaaaaaaa~~


credit to Yahoo!

gambar dulu kasik intro
kalau tak...ente semua tak faham..
masya Allah...

1) Fetus
atau pun curled up...
atau bahasa melayu..
keriting atas
(maaf direct translation)
orang-orang yang gemar tidur bentuk ini
nampak je kasar di luar...konon berani...
padahal jiwanya SENSITIF juga
dan pemalu
(ooo mak aiii)

2) Log
bukan buku log
aku sendiri tak faham apa rupa tidur tu...
kaku semacam jaaa
dipercayai orang yang tidur cenggini
adalah orang yang suka sosial
bukan SO SIAL ok...social..
sebut kasi betul
easy-going
atau BM nya senang pergi
senang kena kencing tipu...
sebab mudah sangat percaya kat orang

3) Yearner
aku tidur camtu...
sebab lenguh tangan study dan jawab exam
ecececehh...
orang itu dikatakan
open-minded
tapi masih sinis walau terbuka minda itu (very the true)
suka rasa curiga sangsi
(ya allah..betul laa mak enon..)
dan degil
(sangat betul!!!selalu kena marah sebab degil)
kakakaka
see...you can trust this entry now...
semua tu sifat semula jadi i tau...
kantoi~~ kiikikiki..tak caye..tanye encik L

4) Soldier
tiba-tiba teringat kisah
arwah makcik aku kalau sebut askar..
jadi Ashkar...ash tu sebut dalam huruf shim
dengung sikit...
haa..orang dulu-dulu katakan..

balik pada posisi tidur ala ala Soldier tadi
orang ini dikategorikan
orang yang tidak ramah
(sumbung laa tu...cettt)
pendiam
tidak kalut
mereka ada potensi untuk berdengkur kalau da telentang gini
sebab posisi flat-back
atau dikenali sebagai rata belakang
dan kurang dapat rehat yang secukupnya

5) Freefall
bukan percuma jatuh
atau jatuh bebas
tapi memeluk erat bantal kepalanya itu
orang yang suka memeluk erat bantal kepala ini
dikenal pasti..KASAR dan GOPOH...
suka campur gaul hingga rata dan sesedap rasa...
dan kurang selesa dengan kritikan

6) Starfish
macam tapak sulaiman
pelik..english starfish...
BM tapak sulaiman...
kenapa bukan ikan bintang?
atau Suleiman's Foot
orang yang tidur dengan Suleiman's Foot
pendengar yang bagus
suka menolong orang
tidak selesa diberi perhatian
dan senang berdengkur
dan
tidak cukup rehat kalau tidur rupa tapak sulaiman ini



kalau style korang tidur takde kat atas tadi....
mungkin korang ni dikategorikan
manusia unik
lain dari yang lain
dan mempunyai keyakinan diri sangat tinggi
dan bijak mengatur selipar
dan suka mengemas daun bertaburan kat depan rumah
dan paling penting
boleh menjadi orang paling berjaya masa depan
(caye tak???gagagaga...aku tipu korang laa weiihhhhh!!)


10 comments:

abcmilo said...

yearner: best kalau ade org kt seblah yang best di pelok...lalalaaaa....

Berd said...

owh.
kau nak selit benda lain kan.

aku rasa askar tu paling hardcore. ekekeke!

Mr Kamikaze said...

Aku guna semua posisi tue semasa tidur..hihihi

msrh's said...

i apply semua posisi time tido , haha ^^

abcmilo said...

Berd: Ko tdo camtu yeh??? bhahahaa

Mr Kamikaze: Ko la makhluk yang sangat unik ;) sangat bertuah siapa miliki hatimu ececeehh...

abcmilo said...

msh's: awak pun sangat unik laaa....waaaa...syabass!!!

Syahrul Iman said...

wow..saya tido gaya fetus..gaya macam tido dalam kandungan ibu..comel x?..haha

abcmilo said...

Syahrul Iman: yeaaaahhhh comeyyyynyeeee anak ibu...ecececehh

TUKANG KATA said...

menariknya..

saya belum kaji posisi sy lg..HAHA

i follow u!

:)

abcmilo said...

TUKANG KATA: nak kitaorg skodeng ker??? wawawaaa....mekaseyyy.....

Ka-Chiingg