Kaa-chiingg

Tuesday, May 4, 2010

ABCMILO BEAUTIFUL BLOGGER


Tanpa berlengah lagi saya teruskan upacara


Istiadat Penerimaan Anugerah Blogger Cantik~Beautiful Blogger


(Dalam hati berkata-kata cantik kah aku?)




Istiadat ini dimulai dengan Bismillahirahmanirrahimm....








*firstly korg ceritala ape perasaan korg bile dapat award yg cantik ni :)




ABCMILO berasa sangat gembira dan sungguh terharu bile dapat award yang cantik ini.








*then, copy badge award tu, paste kt blog korg :)









*bile da dapat award, tentu2la korg kene berterima kasih kn kpd si pemberi award kn :)




Terima kasih diucapkan kepada semua peminat...especially kepada Psychaoez kerana dia telah menobatkan ABCMILO sebagai Beautiful Blogger. Tak sangka terima award ini....Terima kasih banyak-banyak... Award ini juga untuk anda semua peminat ABCMILO. Teruskan menyokong perjuangan kami. Terima kasih.







*n last but not least, korg pilihla lagi 15 blogger utk terima award ni :)



dan senarai 15 blogger paling bertuah utk menerima award ni dari ABCMILO adalah :




Sweet.Ants


Nazaku


Serol


Uncle


Berd


Frodo


Captain88


Naomei


Natasya E1


Aisyah


Kaizen


Mat Gebu


Joegrimjow


Hanalalock


Coretanmayaku



Alhamdulillahh....selesai akhirnya upacara yang berlansung selama 13 Jam ini....fuhhh basah kotiak.......Sekian.

8 comments:

NichKhun said...

hahahaaha terharu sebab dapat award beb !! kalau da penah dapat camne? ngahahahahaha

Berd said...

sapa yang bagi award kat kau ni. mesti dia peminat setia gambar-gambar tu kan.

thankz for the award! omputih pulak kali ni.

Hasrol Nizam said...

erk, lelaki pun boleh jadi beautiful blogger ke? ak nk hensem blogger..ada tak? haha

abcmilo said...

NichKhun: double bonus utk ko!! yeahh

Berd: Sbb tu ko pun dapat ;)

Serol: Tu arrr.......layan ajee...ehe

Mommyyus said...

memang cantik..bile sampai sini rase macam kat dalam hotel. Congrat!

.sweet-ants. said...

yay!
tp dah ade la award ni. xpe kasi smpan wt koleksi.

tag tu pon lom wt lg...sori ek
btw THANKS

joegrimjow said...

ohoo
dapat juge
thx u thx u

zumiela7 said...

x adil nie..nak gak...

Ka-Chiingg