Kaa-chiingg

Wednesday, May 12, 2010

ABC + Milo = Nice Blogger


Nampak tak apa tertepek kat atas tu?
itu Award...
sekali lagi ABCMILO dapat award...
tengah pagi pula itu

tepukan gemuruh untuk cik NORFA
yang bagi award ni
ooo mak aiii
nice ke blogger kt ABCMILO ni..
hahahaha
terima kasih!!!!!

adoii
kene interview plak
ingat senang-senang je amek award tu??

ok...

APA YANG BERMAIN DI MINDA KORUNK....
haa...
macam mana nak promosi kan PUDING CARAMEL aiii ni
adoiii RM15 sebiji ok kawan-kawan
sekitar JB sahaja
*tiba-tiba promote puding...

3 ORANG YANG AWAK SAYANG
1) Mama
2) Abah
3) Tunang (K)
SiDia (Ryna)

PANGGILAN UNTUK SI DIA
K panggil en. L 'B'
Ryna panggil siDia Sayang...

HADIAH YANG DI IMPIKAN DARI ORG ISTIMEWA
cincin kahwin


cincin kahwin saya nanti macam lebih kurang ini
lalalala~~
yeaayyy...tak lame lagi dapat

BLOG MANA YANG KORUNK SKE VISIT
sweet ants
serol-nizam
uncle punya blog
darkbatman
captain88
muazlumut
ustak berd
frodo
nazaku

TAG 15 ORANG...
sweet ants
serol-nizam
uncle punya blog
darkbatman
captain88
muazlumut
ustak berd
frodo
nazaku



5 comments:

Hasrol Nizam said...

thanks coz suka visit blog serol-nizam..

tapi, awat tak buat link pun dekat nama2 tu..rasanya better linkkan nama2 tu terus ke blog.macam aku buat. nk usha jugak blog yg di suggest tu..juz my opinion k =)

abc+milo said...

baekk....mekasih ingatkan yerr...

selalu terabai tauu....


ampunnn

.sweet-ants. said...

wah terharu..
ade 2 blog kasi kite award ni.
mekasih :)

~nazaku~ said...

aisehhh... ikhlas kew?? hikhikhik..
trima kasih cik abcmilo...

~nazaku~ said...

oittt..bila ko dapat hadiah kat bawah sekali tu ha? dah dapat kang gtau haku yerk....

Ka-Chiingg