Kaa-chiingg

Sunday, May 2, 2010

Ketiak Hitam Eeewwww~~~


Kami tak mahu bersubahat sebenarnye..... Tapi nak buat macamana.... Sangat mengaibkan tapi atas permintaan kenalah jugak kami mewarwarkannya di sini. Bukan apa....demi kebaikan kita sesama jiran jugak. Ketiak yang hitam tu tak perlulah nak tunjuk kat sini. Aib..aib.. sangat-sangatttt....aib!! (berd frodo dan uncle ::: korang jangan mimpi nak tengok ketiak cewek yang hitam di sini hokeyyyy!!! bhahahaaa)


Sebelum tu kami nak mintak maaf kepada tuan punya menatang hitam nih. Tahh dari mane dapat tetibe jadik pusaka turun-temurun. Agak-agak kalau jual berape harga???
Merata tempat kami jenguk menatang hitam nih jugak yang jadi isu... Ape kes weihhh??


Saka jenis apekah ini??


Syarat-syarat penerimaan saka:

1. Thank & link the person that gave you the cow

Terima kasih la Jaya Jr sebab turunkan saka ni kepada kami. Dia tak boleh duduk lama di sini. Kami akan beri kepada yang lebih berhak. bhahahaa...


2. Bagi balik wasiat saka ni kat 7 bloggers yg paling active

Kepada kalian yang tersenarai, terimalah seadanya

Nazaku
Sweet.ants
Serol
Naomei
MuazLumut
Captain88
Lacov


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

Dahh....diorang dah tahu...

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

  • korek idung

  • korek telinga

  • korek pusat

(tipuuuu....bhahaaahaa..)


5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:

  • nasi lalap

  • nasi aspar

  • nasi cincau


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

345+288=633



7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

- ntah laa kt mane..tak nampak lagi bayang2..hahaaha...

(tiru balik jawapan JJ)


6 comments:

.sweet-ants. said...

ape bende ni? kebo tu mmg kene letak dlm blog ke?

abcmilo said...

ha`a sweet....nih wasiat..adoii...layan jerrrr ;)

sophie said...

Haish..Selalu ada tag.Wasiat pun ada..Hehehehe

serol said...

wasiat yang di tag..hehe..

muazlumut keliru said...

teman tak faham nak buat ape ngan sake tu..

+akufobia+ said...

fuhh.nasib tak kena saka.

Ka-Chiingg