Kaa-chiingg

Tuesday, May 4, 2010

Micheal Jackson Hidup Lagi????



Gagaga...

Betul...
tak tipu der


pssst....
uncle, berd, frodo dan lelaki-lelaki yang suka terpancut hidung...
ini entry pasal artis lelaki tau
bukan perempuan pegang payung atau tengah sental kaki dia tu

kalau korang terpancut darah gak
taktau laa nak kata apa


Micheal Jackson Hidup?
ye...
dia akan hidup selama-lama-lamanya
di hati peminat semua

tajuk nak gempak
ye aaa...
aku selalu tertipu dengan tajuk macam WOOW
sekali baca...
oooo makkk aiii...
hampeh.com
hati hutan ni terbakar terus tauuu lepas baca
semalam terkena lagi
tu lagi aaa..
TAJUK je yang ada
isi??
TAKDE!!!!
maaf siapa terasa
gagaga
geram gua tauuu
*ke netbook aku yang lambat loading??isi tak terkeluar*
wooiii...lari tajuk


micheal jackson masih terus hidup der
lagu-lagu dia memang mantop
evergreen
atau hijau ever
aku layan lagu pakcik JACK ni
sejak bila entah
masa pakcik ni tengah skodengnaik-naik dulu
abang-abang aku yang baru nak tumbuh bulu ketiak dah layan lagu-lagu dia ni
so aku pun mesti kena dengar gak
semua lagu semua videoclip aku dah tengok
aku bukan laaa DIE HARD FAN dia der!
tapi memang lagu dia
tak luak dek hujan tak usang dek panas
*asal boleh
dan aku suka dengar lagu-lagu micheal jackson masa cuci baju waktu kat kolej dulu-dulu
budak bilik aku heran kenapa lagu tu gak aku dengar
sebab bagi aku semangat nak memberus baju-baju dan
dan dot dot dot
uncle mesti dah tau apa yang dot dot dot kan

kebanyakkan orang minat dia lepas dia passed away
macam Encik L
dulu aku buka lagu kat kereta dia
ceetttt
bukan main engkau kutuk yaa
siap tukar terus lagu
tiba-tiba sekarang nak ajar aku mana lagu best
hek elehhhh der
lu lambat laaa der
gua dah kurang layan sebab dah ramai pula yang nak layan lagu pakcik jack ni
boring!!!

orang tu masa hidup
bukan main dikutuk dihina dicerca diliwat
dia tu sangat baik hati mulia
aku selalu tengok video kat youtube cara dia layan anak-anak dia macam mana
anak dia punya taknak tangan ayah dia dilepaskan kalau ayah dia pimpin
*aku tak paham ayat atas ni...

lagu-lagu yang aku suka masa cuci baju
billy jean
bad
beat it
black and white
bad romance
they don't really care about us

da ini saja entrynya
tangkap muat moooood nak study der
next paper aku agak-agak boleh tahan senang nak kene repeat
well...



4 comments:

Berd said...

sedih jugak dia takda. huhu.

tapi lagi sedih sebab kau tak letak gambar-gambar mantap.

kehkehkeh

uncle said...

uncle peminat jacko !!!

abcmilo said...

berd: lisa cun ape....;) tp gamba mantap lisa xde arr....:p~ wekwekk

.sweet-ants. said...

haha
kt GB mmg selalu tajuk nk gmpk
tp isi taik
sabo je la

Ka-Chiingg